alt text

Loader side

Hjemmesider

Vi tilbyder forskellige hjemmeside løsninger

Hvad er TYPO3

TYPO3 er et Open SourceCMS, der i dag anvendes i over 80 lande og er oversat til over 40 sprog. TYPO3 kan anvendes til både små billige hjemmesider og til store enterprise løsninger, da konfigurationsmuligheder er næsten uendelige. 

Udviklingen af systemet blev startet af danskeren Kasper Skårhøj i 1998. Siden da er systemet blevet et af de mest udbredte open source systemer til at vedligeholde hjemmesider og der findes nu over 500.000 installationer, samt over 70.000 registrerede udviklere.

TYPO3 er Open Source, og det betyder, at det ikke koster en krone i licens, da systemet er frit tilgængeligt for alle og ganske gratis at bruge. Endvidere betyder det, at der er et utal af udviklere, der hele tiden udvikler på systemet og tilføjer nye moduler, som alle frit kan bruge.

CMS, som er en forkortelse af Content Management System, betyder frit oversat "indholdsstyringssystem". Dette betyder blot, at TYPO3 er et webbaseret system, man kan anvende til at vedligeholde alt indhold på en hjemmeside.

En af fordelene ved TYPO3 er, at man kan redigere i sin hjemmeside lige meget hvor man er. Se flere af fordelene ved TYPO3 her: Hvorfor Typo3?